Vektor 950

Vektor 950 (DUGI II) Motorcsónak

Szeretnéd lefoglalni ezt a hajót?

Kattints a “KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOT KÉREK” zöld gombra, és megadhatod az indulás időpontját és elérhetőségeid. Ekkor kollégáink kiszámolják és elkészítik a kedvezményes ajánlatot számodra amit 24 órán belül a megadott email címre visszaküldenek Neked.

Kedvezményes ajánlatot kérek

Béreld ki ezt a hajót! Kérj ajánlatot MOST!

Miért kérj ajánlatot? A foglalási rendszerekben nagyon sok hajót már előre lefoglalnak, viszont esetenként előfordul, hogy a már korábban lefoglalt hajó felszabadul. Ezeket a hajókat leggyakrabban nagyobb kedvezményekkel lehet bérelni. Amikor elküldöd ajánlatkérésed, munkatársaink kiderítik, hogy az általad kiválasztott időpontban elérhető-e az adott hajó, és kiharcolják Neked a piacon elérhető legnagyobb kedvezményt. Ajánlatkérésed elküldését követő 24 órán belül az általad megadott elérhetőségeken megküldjük az ajánlatot. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár! Adataidat természetesen bizalmasan kezeljük és engedélyed nélkül senkinek nem adjuk ki. Érdemes minél hamarabb ajánlatot kérni, mert a legjobb időpontok és lehetőségek hamar elfogynak!

Kapitányt is béreltek a hajóhoz?

Minden kapitányunk évtizedes tapasztalattal és helyismerettel rendelkezik! Így sokkal könnyebben eljuthattok a legeldugottabb öbölbe, tavernához, strandhoz vagy akár a legfelkapottabb party helyekere…

MOST Ajándék MEGLEPETÉS útitervvel!

Ha lefoglalod ezt a hajót, 3 féle előre megtervezett útvonal közül választhatsz. Családi, baráti és romantikus útvonalaink mindegyike sokat próbált és 100% elégedettséget garantálnak. A MEGLEPETÉS útitervet a hajóraszálláskor adjuk át így lesz alkalmatok még indulás előtt eldönteni, hogy egyéni útvonal vagy a meglepetés útitervek fogják leginkább a felhőtlen pihenést szolgálni. Természetesen menet közben is bármikor módosítható az útirány:)

Kategóriák: ,
A táblázatban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! A tényleges foglalási ár ezektől eltérhet a választott extráktól és kedvezményektől függően!
Külső felszereltség
Cockpit table - REMOVABLEVan
Rudder2
Steering Wheel1
BiminiVan
Iránytű1
Anchors (main & reserve)Van
Bilge PumpVan
Electric WindlassVan
Hideg vizes külső zuhanyVan
Fendersnull
StégVan
Tender/DinghyVan
Gass Bottles2
Külső hangszórók2
Belső elektromos felszerelés
vezetéknélküli internetVan
Service Batteries 2x140 AhVan
GPS ChartplotterVan
VHFVan
Akkumulátor töltőVan
Belső hűtőVan
220v csatlakozófalse
TridataVan
CD-s rádió, AUX porttalVan
RobotpilótaVan
HeatingVan
BowthrusterVan
RadarVan
Additional - outside
Teak on cockpit seats and platformVan
ArgolaVan
Boat hookVan
GangwayVan
HS life buoy + lightVan
PumpaVan
Shore power & mooring ropesVan
VíztömlőVan
Belső felszerelés
Polstery Eredeti
TávcsőVan
Elsősegély dobozVan
Kézi iránytűVan
Mentőöv5
Life jackets 5
Navigation Charts & PilotsVan
Navigációs eszközökVan