Jeanneau 53

Jeanneau 53 (My Precious) Vitorlás hajó

Szeretnéd lefoglalni ezt a hajót?

Kattints a “KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOT KÉREK” zöld gombra, és megadhatod az indulás időpontját és elérhetőségeid. Ekkor kollégáink kiszámolják és elkészítik a kedvezményes ajánlatot számodra amit 24 órán belül a megadott email címre visszaküldenek Neked.

Kedvezményes ajánlatot kérek

Béreld ki ezt a hajót! Kérj ajánlatot MOST!

Miért kérj ajánlatot? A foglalási rendszerekben nagyon sok hajót már előre lefoglalnak, viszont esetenként előfordul, hogy a már korábban lefoglalt hajó felszabadul. Ezeket a hajókat leggyakrabban nagyobb kedvezményekkel lehet bérelni. Amikor elküldöd ajánlatkérésed, munkatársaink kiderítik, hogy az általad kiválasztott időpontban elérhető-e az adott hajó, és kiharcolják Neked a piacon elérhető legnagyobb kedvezményt. Ajánlatkérésed elküldését követő 24 órán belül az általad megadott elérhetőségeken megküldjük az ajánlatot. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár! Adataidat természetesen bizalmasan kezeljük és engedélyed nélkül senkinek nem adjuk ki. Érdemes minél hamarabb ajánlatot kérni, mert a legjobb időpontok és lehetőségek hamar elfogynak!

Kapitányt is béreltek a hajóhoz?

Minden kapitányunk évtizedes tapasztalattal és helyismerettel rendelkezik! Így sokkal könnyebben eljuthattok a legeldugottabb öbölbe, tavernához, strandhoz vagy akár a legfelkapottabb party helyekere…

MOST Ajándék MEGLEPETÉS útitervvel!

Ha lefoglalod ezt a hajót, 3 féle előre megtervezett útvonal közül választhatsz. Családi, baráti és romantikus útvonalaink mindegyike sokat próbált és 100% elégedettséget garantálnak. A MEGLEPETÉS útitervet a hajóraszálláskor adjuk át így lesz alkalmatok még indulás előtt eldönteni, hogy egyéni útvonal vagy a meglepetés útitervek fogják leginkább a felhőtlen pihenést szolgálni. Természetesen menet közben is bármikor módosítható az útirány:)

Kategóriák: ,
A táblázatban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! A tényleges foglalási ár ezektől eltérhet a választott extráktól és kedvezményektől függően!
-Equipment
Electric Winches1 electric coach roof winch
Winches3
Anchor with 80m chainVan
Bow thrusterVan
Cockpit speakersVan
DinghyVan
DSC stationVan
Electrical Windlass
Heating systemVan
Outboard engine
Speakers in saloonVan
Steering 2
VHF stationVan
Radio Van
-Deck
Bimini topVan
Rail openings both sidesVan
SprayhoodVan
Spring cleatsVan
Teak on cockpit floorVan
-Sails
Classic main sailVan
Furling GenoaVan
Gennaker - optionalVan
-Instruments
Robotpilótafalse
GPS navigációfalse
Mag. Compass2
Tridatai 70 Multi
Wind instrumentsfalse
-Cockpit
Aft showerVan
Bathing laddersVan
StégVan
Cockpit tableVan
Kitchen utensilsVan
-Galley
Ice box100 L
Refrigerator200 L
-Electrical system
12/220VVan
12V socketsVan
220V socketsVan
Akkumulátor töltő60 A
LED Nav & interior lightsVan
Shore supplyVan
-Waste water system
Holding tank85 L
-Batteries
Motor1 x 110 Ah
Service6 x 110 Ah