Gyakori kérdések

A hajók vezetéséhez Horvátországban érvényes B kategóriás tengeri hajóvezetői engedély, valamint nemzetközi URH vizsga megléte szükséges.
Nem kötelező, ha van a társaságban olyan, akinek megvan az összes szükséges vizsgája és tapasztalata a hajó vezetéséhez.
A hajó biztosítva van, az utasoknak viszont ajánlott indulás előtt biztosítást kötni.
A hajókat általában egy hetes időszakra adjuk bérbe, a motorcsónakok képeznek ez alól kivételt. Igény esetén az elő- és utószezonban, a hajók foglaltságát figyelembe véve tudunk rövidebb időszakra hajót biztosítani.
Korhatártól függetlenül utazhatnak gyerekek is. Fontos, hogy ebben az esetben előre tájékoztassatok minket a gyerekek koráról, hogy megfelelő méretű mentőmellényt tudjunk számukra biztosítani. Kisebb gyerekek esetében pedig ajánljuk a biztonsági háló felszerelését is.
Kisállatok természetesen utaztathatók a hajón, ennek felára hetente 70 €.
Csak a személyes tárgyak, ruhák és gyógyszerek azok, amiket feltétlenül szükséges elhozni. Az ágyneműket és konyhai felszereléseket minden hajó esetében tartalmazza az alapár, törölközőt pedig igény esetén az árlistában szereplő áron tudunk biztosítani.
A fürdőruha sose maradjon ki a bőröndből! Időszaktól függetlenül ajánljuk a vízhatlan széldzsekit, hűvösebb idő esetén pedig javasoljuk, hogy hozzanak melegebb ruhákat is. Vitorlás hajók fedélzetére deck cipő javasolt.

Természetesen, lehet a kikötőben parkolni. Ennek díja a kikötőtől függ, de jellemzően 5-15 euró között mozog autónként, naponta.

A hajókon jól felszerelt konyha található, hűtőszekrénnyel, tűzhellyel és edényekkel. Akik főzni szeretnétek a hajón, az alapanyagok bevásárlását Biogradban, Trogirban vagy Sibeniken is megtehetik. A kikötők és a városok pedig jobbnál jobb éttermekkel várják a hajósokat.
Igény esetén megszervezzük a transzfert a repülőtértől a kikötőig. A részletekért kérjük, e-mailben lépj velünk kapcsolatba.
Mert Horvátországban egységesen szombaton van turnusváltás a nyaralóhelyeken és kikötőkben.
A fizetésre többféle lehetőséged is van.

Express foglalás esetén, ha a foglalás 8 héttel későbbi időpontra szól, akkor a hajót lefoglalhatod előleg befizetésével, ami a teljes összeg 50%-a. Ezt banki átutalással tudod megtenni, bankszámlaszámunkat a foglalás visszaigazoló email-ben meg fogod találni. Az előleg befizetésének határideje a foglalás elküldésétől számított egy hét. A második részletet pedig legkésőbb 8 héttel az utazás megkezdése előtt kell befizetned. Természetesen választhatod azt a lehetőséget is, hogy egy összegben átutalod nekünk a teljes foglalás díját is. Ha 8 hétnél korábbi időpontra szeretnél hajót foglalni, akkor a foglalásnak a teljes összegét át kell utalnod, ebben az esetben nincs lehetőség előleg befizetésére.

Ha nem Express foglalással szeretnél foglalni, mert nem vagy biztos a dolgodban vagy kérdések merültek fel benned, amikre nem kaptál választ a weboldalon, akkor kérj kedvezményes ajánlatot tőlünk! Ha kitöltöd az ajánlatkérő űrlapot, akkor munkatársunk 24 órán belül felveszi Veled a kapcsolatot, és tájékoztat a foglalási feltételekről, kedvezményekről, fontos tudnivalókról. Keress minket bizalommal, szívesen segítünk!